През лятото ни очаква жестока битка за подписа на Жоао Феликс

18:42
През лятото ни очаква жестока битка за подписа на Жоао Феликс

Жоао Феликс пристгина в Челси през януари, но само в няколко мача, които изигра до момента с екипа на лондончани, впечатли с изявите си. 

Португалското острие вкара и първото си попадение, а вестник “АС” вече “предвкусва” сериозна битка за нападателя през предстоящото лято. Пресата в Англия вече на няколко пъти споменава, че от “Стамфорд Бридж” са много доволни от начина, по който Феликс се вписва в тима и вече обмислят възможността да започнат преговори за уреждането на постоянен трансфер, тъй като няма такава заложена опция в сегашното споразумение. 

В Испания обаче смятат, че Барселона продължава да следи отблизо ситуацията около Жоао Феликс и на “Камп Ноу” никак не са се отказали да го доведат в тима. Каталунците имаха сериозен интерес към него и през януари, а местни медии дори твърдяха, че каталунците са постигнали договорка с Атлетико за 70 милиона евро и допълнителни бонуси, които да достигнат 135 милиона евро. Тогава тази сделка е провалена от финансовия феърплей и лошото финансово състояние на отбора, но на “Камп Ноу” вярват, че през лятото отново ще намерят начин да облекачат ситуацията и да разполагат с достатъчно средства за селекция след края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация