Кий Алвеш: Неймар поиска тройка с мен и сестра ми

14:02
Кий Алвеш: Неймар поиска тройка с мен и сестра ми

Неймар има слаби ангели и това не е тайна за никого. Дори да има неустоима жена до себе си, той не може да устои на красотата.

Наскоро отново се събра със старата си любов Бруна Бианкарди и дори празнува рождения си ден на 5 февруари с нея, но успоредно с това не спирал да тормози близначките Кий и Кийт Алвеш.

Бразилецът ги заливал със съобщения, но парашутът му не се отворил. Това призна по-популярната от двете сестри - Кий. 

Той си пишеше с близначката ми, преди тя да има връзка. След това тя започна да се среща с някого и той спря. И какво смятате направи? Изпрати ми съобщение, сякаш двамата преди това не бяхме обсъждали неговите разговори с Кийт“, разкри красавицата, която има свой профил в платената платформа за снимки OnlyFans.

И въпреки че там не се съблича гола, печели повече отколкото от спорта. Тя е и най-следваната волейболистка в света със 7,9 милиона фенове в Инстаграм. Нейната сестра пък има 1,8 милиона.

Когато те започнали да го отбиват, той имал предложение:

Може пък и да се разбера с двете

Нападателят на Бразилия и Пари Сен Жермен явно си пада по близначки, защото Кий и Кийт не са първите, които задиря. 

Преди три години главата му завъртяха Матилде и Полин Тано. Тогава медиите във Франция съобщиха, че изкусителните блондинки получавали специални покани от футболиста за всяко парти, организирано от него. 

Сестрите са моделки на бельо, а сред феновете си са известни като „бомбите от Бордо“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация