Осимен за бъдещето си: Ще видим след края на сезона

17:35
Осимен за бъдещето си: Ще видим след края на сезона

Нападателят на Наполи Виктор Осимен не отрече, че може да напусне клуба през летния трансферен прозорец, но добави, че в момента е напълно фокусиран върху представянето си за настоящия си отбор, с който се надява да спечели поне една титла този сезон.

Нигерийският таран има 18 гола от началото на кампанията, а Наполи изглежда като почти сигурен шампион в Италия. "Небесносините" имат преднина от 15 точки пред втория Интер при оставащи 15 кръга до края. В големите пет първенства на Европа единствено Ерлинг Холанд от Манчестър Сити с неговите 26 има повече голове от Осимен. По-късно днес Наполи гостува на германския Айнтрахт (Франкфурт) в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, а нигериецът има голове във всяка от последните седем срещи, в които е започнал като титуляр. Добрите му игри предизвикаха сериозен интерес в клубовете в Англия, като според медиите Манчестър Юнайтед и Челси следят изкъсо ситуацията с 24-годишния таран.

"Когато се справяш толкова добре, големите клубове по света те забелязват. Това, че към има интерес от водещи отбори, показва, че върша добре работата си, и това ме мотивира да давам още повече за отбора си и за себе си", каза Осимен пред ESPN. "В момента обаче съм фокусиран върху играта си за Наполи и клубът ще има последната дума за мой трансфер. Искам да помогна на тима да печели мачове и титли. В края на сезона ще видим какво ще става, но нищо не зависи от мен. Решението е изцяло на Наполи", добави бившият играч на Лил, Шарлероа и Волфсбург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация