Анчелоти: Ливърпул е страхотен отбор, нищо още не е свършило

06:43
Анчелоти: Ливърпул е страхотен отбор, нищо още не е свършило

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, остана много доволен след разгрома с 5:2 над Ливърпул на "Анфийлд" в първи осминафинал в Шампионската лига. Италианецът обаче предупреди, че това е само първата част от сблъсъка. 


"Да спечелиш по този начин не е лесно, особено след подобно начало на мача. Но ние не загубихме увереност и лека-полека взехме контрола над двубоя. Бяхме ефективни пред гола, а Винисиус изигра страхотен мач. Това обаче е само първата част от сблъсъка. Той бе в наша полза, но можем да очакваме, че в реванша Ливърпул ще ни притисне и ще трябва да работим здраво", смята Анчелоти.


"Със сигурност не очаквахме да започнем по този начин с 0:2, но тогава си спомних за мача с Ман Сити миналата година и си казах, че можем да направим същото. Този път се получи дори по-добре. Те ни притесняваха по левия фланг, но ние бяхме по-добри в атака. Преместих Валверде по-близо до тази зона и започнахме да се отбраняваме по-добре. Ливърпул е страхотен отбор и ни създаде проблеми през първото полувреме. Бих казал, че за съжаление,  този сблъсък не е приключил още. Искам да похваля Родриго, защото той свърши отлична работа по целия терен и свърши всичко, което исках от него", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация