Ван Дайк: Това е тежката реалност

21:05
Ван Дайк: Това е тежката реалност

Бранителят на Ливърпул Вирджил ван Дайк призна, че отборът е направил твърде много грешки в защита, които е недопустимо да прави срещу класен съперник като Реал Мадрид. Вследствие на тях мърсисайдци загубиха с 2:5 от „белите“ на „Анфийлд“ и задачата им за реванша на „Стангиаго Бернабеу“ изглежда невъзможна.

„Работата, която ни предстои след три седмици в Мадрид, е почти невъзможна. Когато моментът настъпи обаче, ще се концентрираме и ще дадем всичко от себе си, за да представим клуба по възможно най-добрия начин. Много сме разочаровани. Само това мога да кажа. Да загубиш никога не е добре, а още по-тежко е да загубиш по начина, по който го направихме, без да си оставим шанс за реванша. Това е тежката реалност. Трябва да се справим с това като група. Не е най-лесният ни сезон, но единственият начин да се измъкнем, е да бъдем сплотени. Това е посланието.

Играхме срещу Реал Мадрид, който е победителят в Шампионската лига. Отбор, който притежава качествени играчи във всяка част на терена. Те могат да накажат всяка грешка и го направиха, особено през второто полувреме. Ясно е, че направихме грешки, които не трябва да правим. Но това се случва във футбола. Ние не сме роботи. Понякога стават грешки. За съжаление, случаят бе точно такъв. Единственото, което можем да направим, е да се поучим от тях и да се съсредоточим върху следващия мач, за да сме сигурни, че това няма да се случи отново. Не трябва да изпадаме в паника", заяви Ван Дайк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация