Илич прави поредна мащабна рокада за мача със Септември

08:54
Илич прави поредна мащабна рокада за мача със Септември

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, ще направи поредната мащабна рокада в състава си днес, когато тимът излиза срещу столичния Септември. Столичният сблъсък е от 17:15 часа на стадион "Васил Левски".


Източници на „Мач Телеграф“ от стадион "Българска армия" разкриха, че сърбинът ще смени трима от титулярите, които използва в последния мач, в който "червените" удариха с 3:1 Ботев Пловдив.


Ще има и вътрешни размествания. Очаква се в защита да се завърне Християн Петров, което ще прати на пейката Енес Махмутович. Последният направи ужасна грешка, довела до гола на "канарчетата". Отделно, Иван Турицов ще седне на пейката, а отдясно по фланга ще оперира Гарсес, който пък беше нападател предния мач. Сега мястото му до Дюкенс Назон ще заеме Браян Морено.


В титулярния състав ще се завърне и Тибо Вион. Французинът, който беше един от най-силните играчи на тима през есента, остана на пейката срещу Ботев, а в средата на терена като дефанзивен халф игра Марселино Кареасо. Колумбиецът направи много силен мач, но в типичния за Саша Илич ротационен принцип - този път ще остане резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация