Илич: Не ми хареса как стигнахме до победата

23:40
Илич: Не ми хареса как стигнахме до победата

Наставникът на ЦСКА София Саша Илич не разкритикува постъпките на Назон и Матей, които бяха главни действащи лица при победата с 1:0 над Септември. Към края на първото полувреме футболистите на противника бяха изкарали топката в тъч, за да се откаже медицинска помощ на техен съотборник. Капитанът Матей обаче вместо да им я върне, изведе Назон сам срещу вратаря, а таранът реализира победното попадение.

След двубоя Илич каза, че така футболистите му отговорили на съдията, който подминал няколко фала в тяхна полза.

“Хареса ми това, че победихме. Не ми хареса начина, по който стигнахме до победата. До сега не съм коментирал темата, но днес съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът се превърна в нервен двубой за двата отбора.

Стигна се и до ситуацията за нашия гол. Ако трябва да търся някакво оправдание, имаше няколко очевидни нарушения, които не бяха отсъдени. Нашите играчи трябваше да дадат отпор на всичко това и така се стигна до гола”, разясни Илич.

“Днес имаше футболисти, които не играха на ниво. Играхме срещу млад отбор, който има желание да показва добра игра, а ние не влязохме по най-добрия начин. Всяка седмица казвам, че всеки един мач е най-важният. Ако не сме пределно концентрирани, си създаваме сами проблеми. Не получихме гол, и Септември нямаше толкова положения. Ние имахме положения да вкараме още някой гол, но не ми хареса как стигнахме до победата. Единственото хубаво нещо са спечелените три точки”, завърши сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация