Шави: Това беше най-лошият ни мач за сезона

07:59
Шави: Това беше най-лошият ни мач за сезона

Шави Ернандес не скри разочарованието си от играчите си след шокиращото поражение с 1:0 от Алмерия, определяйки го като "най-лошия мач" за сезона.


Ел Билал Туре шокира каталунците и сложи край на серията им от 13 мача без загуба в Ла Лига.


"Наистина съм ядосан. Това беше най-лошият мач този сезон според мен, особено през първото полувреме. Имахме шанс да си кажем думата в Ла Лига и наистина няма извинение за мач като този. Нямахме интензитета, желанието за победа и това ме притеснява. Извиняваме се на феновете и знаем, че ако искаме титлата, трябва да променим играта. Имаме късмет, че имаме седем точки преднина и няма да е лесно да стигнем до титлата", каза Шави.


Изненадващото поражение завърши една лоша седмица за Барса, която отпадна от Лига Европа от Манчестър Юнайтед в четвъртък и сега се изправя срещу Реал Мадрид в първия полуфинален мач от Купата на Краля на Сантяго Бернабеу в четвъртък.


"Разбира се, че ще се разберем. Не е лесно да се печелят трофеи. Борим се срещу настоящия шампион и победител в Шампионската лига. Да, ние сме Барса, но трябва да играем с повече интензивност и ритъм", добавя Шави.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация