В Пирин заговориха за фалит

09:04
В Пирин заговориха за фалит

На този етап община Благоевград няма да помага на Пирин, което усложнява допълнително финансовото състояние на клуба, научи "Мач Телеграф". Наши източници разкриха, че сред голяма част от служителите, играчите и треньорите на "орлетата" все по-често се говори за фалит, а шансовете на отбора да остане в елита на България са нищожни, а в Благоевград не се заблуждават в обратното.


Въпреки цялата тежка ситуация в тима, футболистите и треньорите са демонстрирали настроение по време на тренировките през седмицата и ще направят всичко по силите си, за да зарадват феновете на Пирин с успех над Черно море днес. Появилите се информации, че Чебраилс Макрекис ще ходи в Ботев Пловдив се оказаха неверни и на този етап единственият, напуснал клуба в посока Септември София, е Красимир Станоев.


Напомняме, че трансферният прозорец в България затваря утре. През седмицата лек проблем е имал само Венцислав Бенгюзов, но го е преодолял и ще бъде на линия за срещата с "моряците". Така освен Христофор Хубчев, който вече е изписан от болницата и се възстановява в домашния условия, друг контузен на практика няма. По всяка вероятност Вячеслав Велев ще започне като централен защитник, а в средата на терена ще играе Димитър Тонев.


От клуба на този етап няма да правят друга кампания за набиране на средства, след като призоваха феновете да купуват билети.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация