Левски уреди новото попълнение за дербито с Лудогорец

09:25
Левски уреди новото попълнение за дербито с Лудогорец

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще може да използва последното ново попълнение Джевад ел Джамили в предстоящия сблъсък с Лудогорец. Той вече е уреден с картотека в БФС, твърди "Тема Спорт". Мачът е утре (вторник) от 17:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".


Фланговият нападател бе привлечен от "сините" през миналата седмица. Той пристигна от кипърския Акритас, който в момента е воден от бившия наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София Бруно Акрапович. Специалистът на няколко пъти се изказа ласкаво за качествата на играча, който е роден в Испания, но има марокански корени. 


Трансферът на Ел Джемили на "Герена" доста се проточи. Първоначално кипърците държаха да получат 200 хиляди евро за правата на играча. След това сумата бе намалена наполовина, но от Акритас искаха и 50% от последващ трансфер на фланговия нападател. 


В крайна сметка двете страни си стиснаха ръцете на 80 хиляди евро и 40% от бъдеща продажба на Джевад. През зимата "сините" привлякоха още Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация