Тео Уолкът готов за Хърватия

09:15
Тео Уолкът готов за Хърватия
Крилото на Арсенал Тео Уолкът изрази амбицията си да стане основен играч както в състава на Арсенал, така и в националната гарнитура на страната. Младият нападател на Англия, който играе на мястото на Дейвид Бекъм в отбора на Фабио Капело, е уверен в успеха при гостуването на Хърватия.

Играта в националния отбор за 19-годишният Уолкът в квалификациите за световното първенство е голямо признание и трупане на много опит за футболиста. Нападателят на Арсенал смята, че както Кристиано Роналдо е заместил Дейвид Бекъм в Манчестър Юнайтед, така и той може да го направи, но за Англия.

"Все още не ми гласуват пълно доверие, но аз ще докажа, че имам място както в Арсенал, така и в националния отбор", заяви Тео Уолкът.

"Не искам да бъда сравняван с Кристиано, искам да бъда себе си. Ще се опитам да взема всичко положително от неговата игра", казва още крилото.

Талантливият англичанин, заяви, че не се притеснява от конкуренцията в селекцията на Арсен Венгер и е сигурен за своето участие в срещите на тима през сезона. Същото е отношението на Уолкът и за повиквателните от Фабио Капело.

"Дейвид Бекъм ми каза да излизам на терена и просто да играя своя футбол. Ако го направя всичко ще бъде наред", разказва за съветите на бившия капитан на Англия Тео Уолкът.

"Мисля, че мачът с Хърватия няма да е лесен, но ние със сигурност ще излезем победители от него", заканва се младият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация