Разследват Хакими за изнасилване

07:51
Разследват Хакими за изнасилване

Започнало е разследване за изнасилване срещу защитника на Пари Сен Жермен - Ашраф Хакими. Френското издание "Le Parisien" съобщи, че полицията подозира играчът на парижани, че е извършил деянието станало преди два дни в района на Булон. 24-годишно момиче е дало показания в полицията, без обаче да подаде официална жалба за сексуално насилие.


Според изтеклата информация на 25 февруари, събота вечер, момичето било извикано в дома на футболиста от самия него. Тогава Хакими започнал да я целува по устните и гърдите, събличал дрехите й и извършил други неща въпреки нежеланието ѝ. В резултат на това тя успя да отблъсне играча с крак и да изпрати SMS на приятел, който взе момичето с кола.


Данните за случая се появиха в навечерието на церемонията по раздаването на наградите FIFA The Best в Париж. На нея Хакими бе включен в идеалния състав на международната футболна асоциация ФИФА за 2022 г. Заради феноменалните му изяви по време на Мондиал 2022, които отведоха родното му Мароко до 4-ото място в Мароко и превърнаха неговия национален отбор в първата африканска държава, преминала фазата на 1/4-финалите.


Сега доброто име и кариерата на 24-годишния футболист са поставени на карта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация