Байерн с почти най-доброто срещу Щутгарт и ПСЖ

16:39
Байерн с почти най-доброто срещу Щутгарт и ПСЖ

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман изрази задоволството си от факта, че почти всички играчи в отбора са здрави и готови за предстоящите мачове с Щутгарт и Пари Сен Жермен от Шампионската лига.

"Ще трябва да оставя играчи извън групата за мача за пръв път от много време", каза Нагелсман преди двубоя в Щутгарт в събота. Единственият, който има лек здравословен проблем, е нападателят Лерой Сане. Германският национал е с болки в глезена и ще премине допълнителни изследвания, но според Нагелсман не става дума за нещо сериозно. Аут е и трайно контузеният Мануел Нойер, който пропуска всички мачове до края на сезона. 

"Ще разчитам на Сане, само ако той получи зелена светлина от медицинския щаб", добави наставникът на Байерн. Той добави, че ще опита да даде повече минути на Садио Мане срещу Щутгарт. Сенегалецът наскоро се завърна в игра, след като пропусна всички двубои на тима от паузата за световното първенство през ноември насам. "Садио имаше сериозна контузия, но физическата му форма изглежда е много добра", обясни Нагелсман. Байерн е лидер в класирането в Бундеслигата с 46 точки, колкото има и вторият Борусия Дортмунд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация