Зрелищно голове реми между Волфсбург и Айнтрахт Франкфурт

21:34
Зрелищно голове реми между Волфсбург и Айнтрахт Франкфурт

Волфсбург и Айнтрахт Франкфурт завършиха 2:2 в атрактивен двубой от 23-тия кръг на Бундеслигата, като всички голове паднаха още през първата част. Попадения за “вълците“ отбелязаха Омар Мармуш (10‘) и Яник Герхарт (43‘), а точни за гостите бяха Рандал Коло Муани (22‘) и Еван Н‘Дика (26‘) бяха точни за гостите. 

Положенията в срещата се заредиха веднага. Още в 10-ата минута Омар Мармуш от Волфсбург бе изведен добре от Яник Герхарт, излъга Кевин Трап и отбеляза за 1:0. Първоначално голът бе отменен заради засада, но след консултация с ВАР попадението бе признато. 

Гостите обаче бързо осъществиха пълен обрат. В 22-та минута Аурелио Бута центрира чудесно и Рандал Коло-Муани се извиси и заби мощно с глава за 1:1. Само четири минути по-късно защитникът на Айнтрахт Еван Ндика отправи мощен шут от дъгата пред наказателното поле на домакините и резултатът стана 1:2. 

В края на полувремето Волфсбург възстанови равенството. Патрик Вимер центрира от пряк свободен удар в 43-та минута и Яник Герхарт изравни с глава за 2:2.

Второто полувреме беше доста по-спокойно, като и двата тима имаха възможности, но така и не успяха да отбележат победен гол. С равенството Волфсбург остана на 8-о място в таблицата, докато Айнтрахт продължава да е на 6-а позиция в класирането, като тимът записа шести пореден мач в Бундеслигата без победа като гост. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация