Галтие: Трябва да играем футбол много повече, отколкото в първия мач

23:31
Галтие: Трябва да играем футбол много повече, отколкото в първия мач

Наставникът на Пари Сен Жермен говори пред журналистите преди реванша с Байерн Мюнхен в Шампионската лига утре. Парижани влизат в мача с гол пасив след първата среща.

"Участваме в много тежко състезание. Само един отбор ще продължи напред. Шампионската лига е много голяма цел за нас. ПСЖ трябва да има много по-агресивен, доминиращ стил. Така мислим и ние, имаме възможност да се класираме утре вечер“, започна той. 

“Трябва да играем футбол много повече, отколкото в първия мач. Имаме друг план за игра. Присъствието на Килиан ни дава повече дълбочина и ударност. Искаме да бъдем по-агресивни и да оказваме по-голям натиск. И ако е възможно, да си връщаме топката по-рано в тяхната половина“, продължи наставникът на французите.

Галтие отдаде дължимото на класата на Байерн. "Това е голяма институция от десетилетия. Големи играчи са идвали тук, големи играчи са сменяли други такива. Институцията винаги е била поставяна по-високо, независимо дали става въпрос за треньорите или за отбора. Ще бъдем на един великолепен, пълен стадион. Надявам се, че ще успеем да охладим атмосферата"

Наставникът на ПСЖ се спря и на проблемите в отбора си, като говори и за контузията на голямата звезда Неймар. “Мукиеле се справя по-добре. Хакими също ще тренира нормално. Ще взема решението си за тях след края на тренировката.  Маркиньос също ще тренира нормално.  Ще прегледаме всичко в края на сесията. Но изглежда, че и тримата играчи са на разположение. Контузията на Неймар е удар за отбора! Той е много голям професионалист. През този сезон е вкарал 17 гола и е дал 11 асистенции, със сигурност ще ни липсва“, каза още Галтие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация