Единайсеторките на Тотнъм и Милан

21:37
Единайсеторките на Тотнъм и Милан

Тотнъм приема Милан в реванш от 1/8-финалните сблъсъци в Шампионската лига. Първият двубой между двата тима завърши с победа на “росонерите” с минималното 1:0 на “Сан Сиро”. Реваншът ще започне с малко закъснение поради влошените метереологични условия в английската столица.

И двата отбора не правят достатъчно добър сезон спрямо предварителните очаквания, но добро представяне в Шампионската лига бързо може да промени тази ситуация. Милан ще търси първото си класиране на четвъртфиналите в турнира от 2012-а година,.

Мениджърът на домакините от Тотнъм Антонио Конте се завръща начело на “шпорите”, след като пропусна последните няколко седмици, тъй като се възстановяваше след претърпяна операция. За “шпорите” отново на вратата е Фрейзър Форстър, който заменя контузения Юго Лорис. В атака пък Конте залага на тройка с Деян Кулушевски, Хари Кейн и Хюн-Мин Сон

Добрите новина за Милан е завръщането на вратата на Майк Менян, който бе контузен в първата среща между двата тима, но също така и възстановяването на Браим Диас и Оливие Жиру, които също попадат сред титулярите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация