Азар: С Анчелоти не си говорим

17:06
Азар: С Анчелоти не си говорим

Еден Азар "иска да остане в Реал Мадрид и през следващия сезон" и "трансфер за него през лятото не стои на дневен ред". Това заяви белгийският нападател в интервю за телевизия RTBF. "Бих искал да остана тук. Винаги съм мечтал за този клуб. Чакам само едно нещо - да бъда на терена, за да докажа, че мога още да играя футбол, въпреки че хората се съмняват, което е нормално", заяви бившият играч на Лил и Челси. 

32-годишният Азар пристигна в Реал Мадрид през юни 2019 година срещу 115 милиона евро, но никога не успя да се наложи в отбора, донякъде и заради контузии. Въпреки че е здрав, той не е играл за тима в Ла Лига он 9 септември досега. "Има само едно нещо, което може да ме изкара от спиралата, в която съм и това е да играя. След месеци без мач знам, че няма да вкарам пет гола на първата си среща. Имам нужда от време. Но в Реал няма време", каза белгиецът. 

Азар, който сложи край на кариерата си в националния отбор след Световното първенство в Катар, призна, че "се съмнява, че Карло Анчелоти му има доверие". "С треньора не си говорим, но се уважаваме. Виждам на тренировките, че мога да помогна с нещо. Чувствам се добре физически. Но има и други играчи, които са в добра форма", смята той. "Не искам да играя 90 минути, а само да се чувствам полезен. Миналия сезон ситуацията ми беше трудна. Сега не е точно така", призна той. "Някои съотборници ми казват да си тръгна, за да играя, защото виждат моите качества. Но това не е вариант за мен. Оставам убеден, че мога да помогна с нещо на Реал", завърши Еден Азар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация