Ман Юнайтед вади повече от 100 млн. евро за нападател, който не струваше нищо допреди няколко месеца

17:08
Ман Юнайтед вади повече от 100 млн. евро за нападател, който не струваше нищо допреди няколко месеца

От Манчестър Юнайтед проявяват сериозен интерес към нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани, съобщава “Билд”. Немското издание дори твърди, че от “Олд Трафорд” са готови да предложат сума от порядъка на 120 милиона евро, за да вземат френското острие. Интерес към Коло Муани проявяват и от ПСЖ, които мечтаят да го вземат на “Парк де Пренс”, където да сформира тандем с Килиан Мбапе на върха на атака.

Французинът премина в Айнтрахт през миналото лято със свободен трансфер от Нант, но впечатли футболната общественост с изявите си на Световното първенство в Катар, където достигна до финала с “петлите”. До този момент през кампанията той има впечатляващата статистика от 16 гола и 14 асистенции в 34 мача.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е определил именно подсилване в центъра на атаката. До този момент за фаворит е спряган най-вече Виктор Осимен от Наполи, но сделка за него ще е много по-трудно осъществима. От Айнтрахт ще са много по-склонни да преговарят за своя играч, а различни медии твърдят, че германците ще са склонни да приемат една по-солидна оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация