Време е за реваншите от осминафиналите в Лига Европа

06:47
Време е за реваншите от осминафиналите в Лига Европа

Тази вечер ще се изиграят всички срещи от 1/8-финалите на Лига Европа, като ще стане ясно кои от 16-те останали отбора в турнира ще продължат към 1/4-финалната му фаза. По традиция осемте мача са разделени на четири в ранна сесия от 19:45 часа и още четири в късна от 22:00 часа.


От ранните срещи най-близо до продължаване напред е Манчестър Юнайтед, който гостува на Бетис след победа с 4:1 на “Олд Трафорд” в първия двубой. По същото време Ювентус има визита на Фрайбург, като “Старата госпожа” разполага с крехък аванс от 1:0 след домакинския си успех. Рекордьорът по трофеи в турнира Севиля има преднина от 2:0, но днес го очаква тежка визита в Истанбул на Фенербахче. Последният двубой по това време е Фейенорд - Шахтьор (Донецк), като първата среща между тях завърши наравно 1:1.


От късните мачове най-голямо внимание привлича домакинството на Арсенал срещу Спортинг (Лисабон) след ремито 2:2 помежду им преди седмица. Настоящият шампион в Лигата на конференциите Рома има комфортна преднина от 2:0, но днес му предстои трудно гостуване на Реал Сосиедад. Роял Юнион СЖ и Унион (Берлин) се готвят за ново голово шоу след зрелищното равенство 3:3 в Германия, а Байер (Леверкузен) ще се опита да довърши започнатото при визитата си на Ференцварош, след като спечели домакинството си с 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация