Купища нерешени двубои и интрига в турнира Лига на конференциите

06:52
Купища нерешени двубои и интрига в турнира Лига на конференциите

Подценяваната от мнозина Лига на конференциите предоставя интересна четвъртък вечер с реваншите от осминафиналите. Ще се изиграят седем двубоя, тъй като ответният мач между Истанбул Бащакшехир и Гент се състоя в сряда. От тези седем срещи само в един от случаите има изявен фаворит за продължаване напред.


Това е Уест Хам, който преди седмица срази АЕК (Ларнака) с 2:0 като гост и едва ли ще допусне изненада в Лондон. Този мач ще бъде ръководен от българска съдийска тройка - Георги Кабаков с асистенти Мартин Маргаритов и Диян Вълков.


В останалите шест двойки интригата е жива, което е гаранция за вълнуващи моменти. Виляреал и Андерлехт подновяват битката помежду си след 1:1 на белгийска земя.


Фиорентина ще гостува на Сивасспор в Турция с минимална преднина от 1:0. Другият италиански представител тук - Лацио, има доста по-сложна задача при визитата си на АЗ Алкмаар, защото загуби първата среща вкъщи с 1:2.


Интересно ще бъде в Швеция, където Юргорден ще се хвърли да заличава два гола пасив (0:2) срещу шампиона на Полша Лех (Познан).


Може би изненадващото 2:2 между Базел и Слован (Братислава) миналия четвъртък на “Санкт Якоб Парк” задължава швейцарците да спечелят гостуването си във Словакия.


Ница надви Шериф (Тираспол) с 1:0 в първия мач като гост, но същото беше направил и Партизан в предишния кръг, след което обаче молдовският първенец разби сърбите насред Белград, за да продължи напред. Това със сигурност ще накара французите да са предпазливи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация