Нов удар за Клоп, загуби халф до края на сезона

17:22
Нов удар за Клоп, загуби халф до края на сезона

Талантливият полузащитник на Ливърпул Стефан Байчетич ще пропусне всички мачове на отбора до края на сезона заради контузия. 18-годишният испанец, който през този сезон придоби статута на титуляр в отбора на Юрген Клоп, пропусна вчерашния двубой с Реал Мадрид, а днес самият той обяви лошата новина в своя профил в „Инстаграм“.

Това е тежък удар за Юрген Клоп, който цял сезон има проблем в халфовата линия. Тиаго Алкантара все още лекува травма, а Джордан Хендерсън вчера също не беше на линия, тъй като бе болен. Така срещу Ливърпул започнаха Фабиньо и Джеймс Милнър, а като резерва се появи Алекс Окслейд-Чембърлейн.

„За съжаление, получих контузия, която ще ме извади от игра до края на сезона. Много е тъжно да се сбогувам с този невероятен за мен сезон, но разбирам, че това е част от футбола и само ще ме направи по-силен физически и психически. Бих искал също така да благодаря на вас, червените фенове, за цялата подкрепа през сезона и ви уверявам, че ще направя всичко по силите си, за да се върна по-силен от всякога“, написа Байчетич, който изигра 22 мача във всички турнири през настоящата кампания. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация