Херо: Случиха се много съмнителни мачове! Гарантирам на 100%, че няма да има феърплей

17:38
Херо: Случиха се много съмнителни мачове! Гарантирам на 100%, че няма да има феърплей

"Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач, независимо срещу кого и къде играем", каза на пресконференция днес преди мача срещу ЦСКА - София наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров. Той допълни, че домакините са хит, лидери са в първенството и са фаворити в мача. 

"Мисля, че нашият отбор, ако играе това, което показа последните мачове, има своите шансове", обясни треньорът. Херо бе категоричен, че Спартак в никакъв случай не излиза като обречен. 

"Напрежението е и в двата отбора, и при нас, и при тях. Естествено целите са различни, но напрежението остава еднакво за двата отбора, защото всеки си гони своите цели и търси максимума във всяка една среща", каза още той. Според него отборът трябва да се опита да излезе от това напрежение. Димитров каза, че най-големите му притеснения са свързани с реализирането на гола. 

"Това е ахилесовата пета на нашия отбор. Ние играем добре, доминантен отбор сме в повечето срещи, създаваме много положения, но не можем да реализираме усилията и това се доказа в последната среща срещу Локомотив (София)", обясни той. 

"Няма да издавам тайни кои са силните и слабите страни на ЦСКА, това са наши неща, които ще коментираме", каза още специалистът. Според него, домакините са най-силни при стандартните положения - корнери, фалове. 

"Имат най-много голове в това отношение. Там трябва да се опитаме да намерим някакъв балансиран състав, който да отговаря на ръстовото превъзходството, което имат при играта с глава, и разбира се и те имат своите слабости, от които ние ще се опитаме да се възползваме по някакъв начин", посочи Херо. 

"Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно защото в края на краищата се решава съдбата на определени отбори, на определени футболисти, така че се надявам всичко да бъде коректно, сподели още той и допълни, че не коментира съдиите, защото не вижда никаква полза. 

В отговор на въпрос очаква ли феърплей до края на първенството, Димитров каза, че не очаква, защото са се случили много съмнителни мачове. 

"Аз знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото няма как да ги докажа. Не искам да ги коментирам, не очаквам и няма да има феърплей, това мога да го гарантирам на 100 процента", заяви специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация