ЦСКА търси трима като Хайнц през лятото

07:34
ЦСКА търси трима като Хайнц през лятото

В ЦСКА - София са амбицирани да затвърдят положителната посока, в която се развива селекционната им политика и вече работят усилено по летните си трансфери. На "Армията" гледат множество футболисти, като дори са влезли в предварителни разговори с някои от тях.


През зимата в Борисовата градина акостира само един нов в лицето на Тобиас Хайнц. Треньорът Саша Илич на няколко пъти заяви, че не иска играчи на бройка, а такива, които ще направят разликата в битката за титлата с Лудогорец. Именно такъв е норвежецът, който донесе много ценни три точки при гостуването на ЦСКА 1948, когато влезе като резерва и отбеляза победния гол.


Сега в ЦСКА - София са амбицирани да привлекат поне трима футболисти от класата на Хайнц, които значително да повишат цялостното качество на състава и с тях да се атакува влизане в груповата фаза на евротурнирите. От клуба ще опитат да се подсилят във всички линии, но входящите трансфери няма да са повече от 4-5, за разлика от последните години, когато всяко лято се привличаха близо дузина нови играчи.


"Червените" имат нужда от подсилване в ядрото на ариергарда, халфовата линия, по фланговете, а се разглеждат варианти и за върха на атаката. Сред набелязаните са няколко леви крайни защитници. Преди дни се разбра, че от Борисовата градина са водили преговори с 29-годишния Матей Ханушек, който е собственост на Спарта (Прага), а в момента играе под наем в турския елитен Анкарагюджю. Халф-бекът на Ботев (Пд) Па Конате също е свързван с трансфер на "Българска армия".


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация