Арсенал се готви да вземе СМС на половин цена

09:29
Арсенал се готви да вземе СМС на половин цена

Арсенал не се е отказал от идеята да привлече в редиците си халфа на Лацио Сергей Милинкович-Савич. "Артилеристите" отдавна преследват 28-годишния сърбин, но досега опитите им да го вземат удряха на камък заради прекалено високите финансови претенции на президента на Лацио Клаудио Лотито. Сега обаче лондончани се надяват "орлите" драстично да свалят цената на играча през лятото и това да им позволи да го вземат на "Емиратс".


Досега се твърдеше, че Лотито иска 100 милиона евро за Милинкович-Савич, а в някои медии дори се споменаваше цена от 115 милиона евро. Според "Гадзета дело Спорт" обаче цената на играча в момента е паднала наполовина. Причината за това е, че договорът му изтича след година, а той не дава индикации, че е склонен да преподпише. Това означава, че Лацио ще е притиснат да го продаде и няма да е в силна позиция при евентуални преговори.


Така Арсенал се надява да успее да вземе Милинкович-Савич за сума от порядъка на 50 милиона евро. Има дори вариант цената му да падне и още по-ниско, до около 35 милиона евро, ако самият играч и неговият агент притиснат Лацио за трансфер.


Откакто пристигна в Лацио през 2015 година от Гент, Милинкович-Савич се превърна в ключов играч за тима. До момента той има на сметката си 328 мача, 64 гола и 59 асистенции за "орлите". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация