Мъри: Винаги съм бил щастлив, когато водя Левски

16:45
Мъри: Винаги съм бил щастлив, когато водя Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели първите си впечатления след категоричния успех с 3:0 над Арда (Кърджали) в сблъсъка от 24-ия кръг на efbet Лига.

"Наистина успешен следобед. Добра победа срещу един стойностен отбор. Победата не будеше съмнение. По-доволен обаче останах от първото полувреме.

Благодаря на отбора на домакините, които се погрижиха за терена. Арда показа европейско поведение. За нас беше важна победата, за да се върнем към убедителните резултати", започна опитният специалист. 

Целият отбор напипва ваксата. Не е важно кой ще отбележи, а отборът да играе добре. Организацията и дисциплината беше на добро ниво. Стабилна защита, но това не е максимумът на тази отбрана. Тази защита може да играе още по-добре", добави още той. 

Това е моята кариера, моята родина. Винаги съм бил щастлив, когато водя Левски. Не ми харесва, когато виждам ужасни терени. Вчера Сираков ми каза, че това ми е мач №250. Ние обаче трябва да продължим да работим и да радваме хората", завърши Стоилов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация