Катарци са готови с новата си оферта за Ман Юнайтед

17:03
Катарци са готови с новата си оферта за Ман Юнайтед

Инвестиционната група от Катар, зад която стои шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани, ще отправи втората си оферта за Манчестър Юнайтед в сряда вечерта, твърди „Скай спортс“. Според източника двете страни са провели много позитивни разговори миналия четвъртък и кандидат-купувачите са значително по-уверени, че ще стигнат до сделка със семейство Глейзър.

Преди няколко седмици се твърдеше, че инвеститорите от Катар нямат никакво намерение да достигат цената, която американците изискват. Глейзър оценяват клуба на 6 милиарда паунда, но никой от кандидатите не се е доближил до тази сума при първоначалните оферти. Позицията на катарците обаче се е променила след срещата с ръководните фактори на „Олд Трафорд“. Разговорите са продължили цели 10 часа, което е било много по-дълго от предварителните очаквания.

Сър Джим Рактлиф, който е другият основен кандидат за Манчестър Юнайтед, също скоро ще отправи втората си оферта, но според „Скай спортс“ това ще се случи през следващата седмица. Британският милиардер и неговият екип са прекарали шест часа на „Олд Трафорд“ и клубната база в петък. Сега те ще анализират цялата информация, която са получили, преди да изпратят новата си оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация