Уволняват Конте още по време на паузата

06:53
Уволняват Конте още по време на паузата

Ръководството на Тотнъм обмисля дали да се раздели с Антонио Конте по време на паузата, в която националните отбори ще изиграят първите си мачове от квалификационния цикъл за Евро 2024. Италианският специалист навлече гнева върху себе си в Северен Лондон заради гневната си след равенството 3:3 със Саутхамптън през уикенда.


Конте е разговарял със собственика на Тотнъм - Даниел Леви, и по време на разговора мениджърът на “шпорите” е споделил, че критиките му не били насочени срещу клуба или собствениците. За момента Леви не бърза с решението, като първо иска да премисли всички варианти, пишат британските медии.


Ако се стигне до уволнението на Конте, тогава Райън Мейсън най-вероятно ще бъде поставен на овакантения пост до края на сезона.


След равенството в Саутхемптън, в което Тотнъм пропиля преднина от 3:1, Конте даде воля на гнева си и отправи остри критики към своите играчи: "Мисля, че е по-добре да навлезем в проблема, ние не сме отбор. Ние сме 11 отделни играчи, които излизат на терена всеки сам за себе си. Виждам егоистични играчи, играчи, които не искат да си помагат и не влагат сърцето си в играта. Този сезон спрямо миналия сега сме по-зле в това отношение. Когато не сте отбор, не можете да се подобрите. Те не искат да играят под напрежение, не искат да играят под стрес", каза Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация