Един от най-важните хора в живота на Роналдо вече ще работи само за него

18:16
Един от най-важните хора в живота на Роналдо вече ще работи само за него

Един от най-близките хора в живота на Кристиано Роналдо ще се съсредоточи върху работата си с футболната звезда. Става дума за Рики Режюфе, който е добър приятел на Рони от 20 години насам и наскоро му помогна за трансфера в Ал-Насър.

През тези две десетилетия въпросният човек работеше и за португалския национален отбор като пиар и други неща. Сега обаче Рики обяви раздялата си с представителния тим на родината си, а според “Дейли Мейл” вече ще обръща внимание основно на делата на Кристиано.

Режюфе и Роналдо се познават още от 2003 година. През годините двамата се превърнаха в най-добри приятели, като за това свидетелстват фактите, че семействата им ходят заедно на почивка и се снимат постоянно. Логично 43-годишният мъж е приеман за негова Дясна ръка.

Точно Рики изигра важна роля при сключването на мултимилионния контракт между играча и Ал-Насър преди няколко месеца. Неговите усилия бяха нужни, защото мениджърът на CR7 Жорже Мендеш се отдръпна след скандалите покрай интервюто на нападателя с Пиърс Морган, което доведе до раздялата с Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация