Босовете на Тотнъм взеха решение за бъдещето на Конте

06:24
Босовете на Тотнъм взеха решение за бъдещето на Конте

Бъдещето на мениджъра на Тотнъм Антонио Конте изглежда вече е решено. Според информация на "Таймс" наставникът със сигурност ще бъде уволнен преди подновяването на шампионата в Премиър лийг. Твърди се, че шефовете на лондончани вече подготвят компенсацията, която трябва да изплатят на италианеци при евентуална раздяла и това е достатъчно показателно какви са намеренията на клуба.


В Тотнъм са бесни на Конте заради неубедителните резултати на отбора, но още повече заради коментарите, които наставникът направи след равенството 3:3 със Саутхамптън, след като тимът му изпусна преднина от два гола в края. Той обвини играчите си, че са затънали в посредствеността и не искат да излязат от нея.


Конте винаги се е гордял, че в който и клуб да отиде, успява бързо да изгради манталитет на победители в играчите си. Той е крайно разочарован, че каквото и да прави, това не се случва в Тотнъм и като че ли футболистите му не желаят да се стремят към високи цели, а предпочитат да бъдат по-лежерни и неамбициозни, като дори заяви, че вина за това има и самият клуб, който не показва достатъчно големи амбиции.


В момента Конте е в родината си Италия, където ще изкара кратка почивка по време на паузата за националните отбори. Твърди се, че преди да отпътува, той е бил привикан от ръководните фактори на Тотнъм, за да даде обяснение за думите си.


Според информация на "Скай Спортс" бъдещето на италианския специалист дори може да бъде решено още в сряда. Той има договор до края на сезона, но по всичко личи, че няма да го изпълни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация