Брьондби готви нова офанзива за Кордоба през лятото

06:56
Брьондби готви нова офанзива за Кордоба през лятото

Брьондби не се е отказал от идеята да привлече в редиците си защитника на Левски Хосе Кордоба. Датският клуб предложи 2 млн. евро за панамеца по време на зимната пауза, но ръководството на "сините" отхвърли това предложение, което създаде известно напрежение на "Герена". Все пак в Левски очакват през лятото, когато пазарът е много по-силен, от Брьондби да отправят нова оферта за бранителя, която да бъде по-висока.


Датчаните не спират да следят отблизо изявите на Кордоба през пролетта. До момента те са много доволни от видяното и интересът им към него остава повече от сериозен.


Очакванията на "Герена" са, че ще успеят да пласират Кордоба в чужбина за поне 4 млн. евро. Основен коз за това, освен класата на футболиста, разбира се е и фактът, че той играе с ляв крак, а в Европа подобни централни защитници са много търсени.


Припомняме, че към Кордоба имаше интерес и от страна на Ню Йорк Сити, а американците също продължават да следят изкъсо развиитето му. Очаква се и те да отправят солидна оферта за правата му през лятото.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация