Тухел се разбра с Байерн

07:11
Тухел се разбра с Байерн

Вече стана ясно за голямата промяна в Байерн (Мюнхен). Баварците освободиха старши треньора си - Юлиан Нагелсман, във вчерашния 23 март (четвъртък) и на негово място бе назначен бившият мениджър на английския Челси - Томас Тухел.


Германският специалист вече е успял да убеди ръководството на клуба, че отборът ще прогресира и ще се справи с моментния застой, в който се озова с колебливото си представяне в Бундеслигата.


Според тиражираната информция в германските медии Тухел е е установил в Мюнхен от няколко седмици и е впечатлил шефовете на баварците с плановете си за развитието на настоящия отбор. Той е изключително мотивиран и ще направи първата си занимание с футболистите на 27 март (понеделник).


Тухел трябва да направи спешно промени в отбора, който е на път да загуби титлата в Германия след повече от една декада тотална доминация в Бундеслигата. Идеалният тест за новия наставник на Байерн (Мюнхен) идва в предстоящия шампионатен сблъсък срещу Борусия (Дортмунд) от 26-ия кръг на германското първенство, който ще се превърне в директен сблъсък за първото място, защото разликата между двата отбора е само една точка в полза на отбора от вестфалската провинция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация