Манчестър Юнайтед привлича датския Холанд

07:19
Манчестър Юнайтед привлича датския Холанд

Манчестър Юнайтед може да се насочи към младата звезда на Дания Расмус Хьойлунд за подсилване на нападението си през лятото. 20-годишният футболист прави истински фурор с екипа на Аталанта в Серия "А" през този сезон, а освен това блесна и с хеттрик за "червения динамит" в квалификацията срещу Финландия. Всичко това не е останало незабелязано от "червените дяволи", които са отправили запитване за възможността за негов трансфер през лятото, твърди "Типсбладет".

 
Хьойлунд бе привлечен в Аталанта от Щурм Грац през 2022 година и постепенно започва да разкрива сериозния потенциал, с който разполага. До момента той има 8 гола и 2 асистенции в 25 мача за бергамаските във всички турнири.

 
Високият 191 сантименра таран е сравняван като стил на игра с Ерлинг Халанд. Ако Манчестър Юнайтед реши да се насочи към него, той би бил доста по-евтина опция от другите нападатели, които са обект на интерес от страна на английския гранд - Виктор Осимен и Хари Кейн.

 
С добрите си изяви обаче Хьойлунд е привлякъл вниманието и на други големи клубове, като се говори, че той попада в полезрението и на Арсенал, Челси и Реал Мадрид. Така че битката за подписа му през лятото може да се окаже доста сериозна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация