Ман Сити има план как да спре Холанд за Реал

17:36
Ман Сити има план как да спре Холанд за Реал

Манчестър Сити ще предложи нов договор на Ерлинг Холанд, с който ще направи норвежеца най-високоплатения футболист в Премиър лийг и същевременно ще се опита да блокира опитите на Реал Мадрид да го привлече през следващата лято. Според медиите на Острова „гражданите“ ще предложат на голмайстора заплата в размер на 500 000 паунда седмично. В момента Холанд, който има вече 42 попадения на сметката си през този сезон, получава по 375 000. Норвежецът в в първата година от контракта си, изтичащ през 2027-а. Планът на Сити е новото споразумение да бъде удължено с още 12 месеца.

В Испания твърдят, че Реал Мадрид има план да привлече Холанд през следващото лято, разчитайки на клауза, която би улеснила трансфера му в клуб извън Англия. На Острова обаче настояват, че такава клауза не съществуват от момента, в който в края на миналата година Джосеп Гуардиола преподписа със Сити.

На „Етихад“ планират и още един ход, с който смятат, че окончателно ще сложат край на спекулациите около бъдещето на Холанд. Това ще бъде евентуалното привличане на Джуд Белингам, с когото нападателят игра в Борусия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация