Груев: Беше много жалко, че паднахме

19:37
Груев: Беше много жалко, че паднахме

Националът Илия Груев застана до Младен Кръстаич по време на днешната пресконференция на българския национален отбор преди мача с Унгария. халфът призна, че очакваните 65 000 зрители по трибуните няма да му повлияят, тъй като е свикнал на високата посещаемост в Германия. Той заяви, че най-важното е резултатът, а според него родният ни тим има шанс да стигне до положителна развръзка от двубоя.

“Очаквам динамичен мач, имат много добри футболисти, някои играят в Бундеслигата и ги познавам. Това ще е най-сериозният ни съперник в последните ни 5 мача. Ще бъде пълен стадионът. Трябва да се радваме и мисля, че точно заради такива мачове играем футбол.

Собослай е много добър футболист, има много класа. Трябва да внимаваме с ударите му от далечна дистанция. Но и другите - Вили Орбан, Шалай от Фрайбург. Важно за нас обаче е да играем ние нашия футбол и да се концентрираме върху нас, а не върху Унгария.

Беше много жалко, че паднахме, бяхме много разочаровани. Заслужавахме да бием. Знаем утре какъв мач ни чака, знаем, че можем. Най-важното е резултатът. Не е важно как ще победиш, а да победиш.

В Германия са пълни стадионите, знам какво е да се играе в такава атмосфера. Ще има моменти, където трябва да внимаваме да не допуснем гол и тогава стадионът ще се усети. Но тогава трябва да спреш, да не допуснеш гол и да минат тези 5-10 минути. Трябва да не допускаш това, което се случва на стадион, да ти влияе вътре в теб”, заяви Груев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация