Меси се доближава до завръщане в Барса

06:10
Меси се доближава до завръщане в Барса

Барселона започва от рано работата си по подготовката на отбора за следващия сезон 2023/24. Деликатната финансова ситуация, през която преминава каталунците, принуждава ръководството на клуба да заложи на политика без входящи трансферни разходи и привличане на свободни агенти. Това прави в известен смисъл възможно привличането на двама от любимците на отбора - Пиер-Емерик Обамеянг и Лео Меси.


Габонецът преминава през трудна ситуация в Челси, след като напусна Барселона миналото лято. Присъствието му в титулярния състав на "сините" от Лондон е сериозно намалено и освен това не е сред картотекираните за участие в Шампионската лига, което прави напускането му твърде възможно.


С аржентинската супер звезда пък положението стои малко по-различно. За момента той е в добри отношения с настоящия си клуб - Пари Сен Жермен, но договорът му изтича на 30 юни тази година. Неговото подновяване все още не е гарантирано и парижани все още чакат световният шампион да реши къде ще продължи кариерата си през следващия сезон. Вариантът за връщане в Барселона все повече изглежда като възможен за поставяне на масата, въпреки че това ще предизвика икономически казус за каталунците, който не е лесен за разрешаване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация