Хюн-Мин Сон: Конте е треньор от световна класа и имахме хубави моменти заедно

17:01
Хюн-Мин Сон: Конте е треньор от световна класа и имахме хубави моменти заедно

Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон заяви, че съжалява за раздялата на лондонския клуб с мениджъра Антонио Конте и се чувства отговорен. 30-годишният кореец завърши като водещ реализатор във Висшата лига в предишния сезон, отбелязвайки 23 гола, за да помогне на "шпорите да заемат четвърто място в класирането под ръководството на Конте. Този сезон Сон има само 6 попадения в английското първенство.

Тотнъм се раздели с италианския треньор в неделя, осем дни, след като той определи футболистите като егоистични, липсва им отборен дух и не могат да играят под напрежение на пресконференцията след равенството 3:3 срещу Саутхямптън.

"Като играч, наистина съжалявам. Антонио Конте е треньор от световна класа и имахме хубави моменти заедно", каза Хюн-мин Сон след поражението на Република Корея с 1:2 от Уругвай в контрола, играна в Сеул във вторник.

"Трябваше да играя по-добре. Чувствам се отговорен за раздялата с него, защото не помагах на клуба толкова много. Благодарен съм за това, което той направи. Той е страхотен треньор и има много опит. Ще го подкрепям в бъдеще", коментира още Сон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация