Стана ясно къде ще играе мачовете си Барселона през следващия сезон

17:32
Стана ясно къде ще играе мачовете си Барселона през следващия сезон

От Барселона са постигнали договорка с турската фирма “Лимак”, която ще се заеме със строителните работи по предстоящото обновяване на “Камп Ноу”, съобщава “Мундо Депортиво”. Двете страни са се споразумели началото на работата да започне на първи юни, когато от Ла Лига ще започнат да събират цялото електронно оборудване, включително системите ВАР и технологията за голлинията, а през втората седмица на месеца се очаква да стартира и същинската работа по съоражението. 

Междувременно Барселона ще стартира следващата кампания на олимпийския стадион в града “Монжуик” и предварителните разчети гласят, че каталунците ще могат да се завърнат в своя дом някъде през ноември. 

Цялостната реконструкция на “Камп Ноу” обаче се очаква да завърши някъде през 2024 година. Все пак всички тези планове продължават да са пряко зависими и от продължаващата работа на ръководството на клуба по осигуряване на инвеститори и допълнително финансиране за осъществяване на този проект, който се очаква да струва около милиард и половина евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация