Бъдещето на основни играчи на Юве се решава на 19-ти април

07:34
Бъдещето на основни играчи на Юве се решава на 19-ти април

Новият генерален директор на Ювентус Маурицио Сканавино разкри, че в клуба ще изчакат решението относно обжалването на наказанието, което бе наложено на клуба, преди да решат какво ще бъде бъдещето на двама от играчите с изтичащи договори в лицето на Анхел ди Мария и Адриен Рабио. Както е известно, торинци са с 15 отнети точки заради обвинение в капиталови измами, но клубът обжалва това решение на Футболната федерация на Италия, като процедурата е на 19 април.

"Нека изчакаме и да видим какво ще се случи, започвайки от 19 април. Надявам се нещата да се развият по най-добрия начин. Относно подновяване на договорите на Рабио и Ди Мария? Вече мислим за следващия сезон, но нека изчакаме да видим какво ще стане през април, когато имаме няколко много важни събития. Най-важното е на 19 април, а освен това предстоят важни мачове в Лига Европа и за Купата на Италия. Имаме надежда, ще изчакаме да видим какво ще е крайното решение, но в момента не мога да кажа нищо повече", заяви Сканавино.

Ако на Юве бъдат възстановени отнетите 15 точки, това ще означава, че тимът ще излезе на 2-рото място във временното класиране в Серия "А". Ако обаче това не се случи, торинци ще останат на 7-ата позиция и ще трябва да се борят със зъби и нокти за участие в Европа догодина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация