Турски гранд се включва в наддаването за Кордоба

08:24
Турски гранд се включва в наддаването за Кордоба

Слуховете за предстоящ трансфер на Хосе Кордоба през лятото продължават да валят от всички страни. По всичко личи, че Левски трудно ще задържи панамеца след края на сезона, тъй като интересът към него е огромен. Поредният клуб, който е свързван с 22-годишният играч е турският гранд Трабзонспор.


В южната ни съседка съобщават, че Трабзонспор ще се раздели с един от основните си защитници Виктор Хуго през лятото, като той ще се завърне в родината си, за да облече екипа на Баия. Така тимът от пристанището на Черно море ще трябва да му намери заместник, а името на Хосе Кордоба е едно от първите, което е било предложено на ръководството. Освен това двамата имали сходни характеристики.

 

На този етап не е ясно дали наистина ще се стигне до оферта към Левски за централния бранител. Както е известно, в Турция пращаха в Трабзонспор първо Аднриан Краев, а след това и Филип Кръстев. Нито един от тях обаче не стъпи на "Акязъ стадион".


Иначе за интерес към Кордоба се знае и от страна на Брьондби, Сочи и Ню Йорк Сити. В последните дни панамецът бе свързван и с френския Амиен.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация