Иво Ивков: Приемам думите на Наско Сираков като червен картон

16:23
Иво Ивков: Приемам думите на Наско Сираков като червен картон

"Това, че Наско Сираков не е бил на срещата не означава, че Левски е започнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като „червен картон“ думите му, че който не може да работи с него, си тръгва", обяви изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори след срещата с феновете.

Собственикът на "сините" предварително каза, че няма да може да присъства на срещата, организирана Националния клуб на привържениците на Левски, заради други ангажименти и определи Общото събрание на клуба пет дни по-късно като далеч по-важно.

„Не знам кое е важно, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия с феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор“, уточни Ивков.

„Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени“, завърши изпълнителният директор.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов, който също присъства на събитието бе лаконичен:: „Срещата мина перфектно.“

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация