Клоп: Имахме късмет, че не бяха алчни за голове

19:32
Клоп: Имахме късмет, че не бяха алчни за голове

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна превъзходството на Манчестър Сити в днешния двубой, който мърсисайдци загубиха с 1:4. Германецът сподели, че поражението е можела да бъде и по-голямо, но съперникът е намалил темпото.

“През първото полувреме видяхте това, което очаквахме - доминантен Сити, а ние бяхме добре организирани и имахме своите момент. Създадохме им проблеми, вкарахме прекрасен гол и имахме още една отлична възможност на контраатака”, коментира Клоп.

“След почивката допуснахме първи гол. При следващото попадение имахме предимство от едната страна, трябваше да спечелим топката, но дори нямаше единоборство. Тези неща не може да се случват, но станаха. След това бяхме прекалено отворени. Те можеха да си правят каквото искат и ние имахме късмет, че не бяха алчни за голове. Вкараха четвърти, но бяха доволни от това”, допълни той.

“Това е мач, който трябва да използваме, за съжаление, за да изясним които неща не трябва да се случват. Не може да не влизаме в единоборства във важни зони. Не може да сме толкова открити. Трябва да го обясня, но не мога. Мога само да го опиша”, каза още Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация