Кристиано наниза нови два гола, Ал Насър гази с 5:0 (видео)

01:47
Кристиано наниза нови два гола, Ал Насър гази с 5:0 (видео)

Кристиано Роналдо вкара нови два гола за Ал Насър Рияд, а отборът му разгроми с 5:0 Ал Адалх в среща от 22-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия. Португалската звезда откри резултата от дузпа в 40-ата минута, а през второто полувреме се разписа още веднъж и вече има 11 шампионатни попадения в 9 мача.

Успехът днес остави Ал Насър на второ място в класирането, на точка зад лидера Ал Итихад, който спечели с 3:0 домакинството си на Дамак. Роналдо пък вече е пети в листата на стрелците. Начело с по 16 гола са неговият съотборник Талиска и Одион Игало от Ал Хилал. 

Срещу намиращия се в зоната на изпадащите Ал Адалх Кристиано и компания имаха проблеми само до почивката. Попадението от дузпа на 38-годишния португалец пречупи домакините и през второто полувреме те не оказаха почти никаква съпротива. Талиска вкара за 2:0 в 55-ата минута, а в 66-ата Роналдо беше точен с хубав диагонален изстрел. Другите два гола за Ал Насър заби резервата Айман Яхия.

За Кристиано Роналдо това бе четвърти пореден мач, в който вкарва поне един гол. Преди това той наказа Абха в първенството на Саудитска Арабия и наниза по две попадения във вратите на Лихтенщайн и Люксембург с екипа на националния отбор на Португалия. Общо в кариерата си нападателят вече има 834 гола в официални двубои.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация