Холивудски знаменитости полудяха от радост след промоцията на Рексъм

13:25
Холивудски знаменитости полудяха от радост след промоцията на Рексъм

Пол Мълин беше героят, който подпечата титлата на Рексъм в Националната лига. С нея, след 15-годишно отсъствие, пред 10 000 ликуващи фенове, уелсците се завърнаха във Футболната лига!

Победата с 3:1 над Боръм Ууд предизвика радостна инвазия на терена, а собствениците на клуба - холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макелхени - се прегръщаха през сълзи на трибуните.

Рейнолдс каза пред ББС Спорт Уелс, че е изпитал "неподправена радост" след последния съдийски сигнал.

Той добави: „Да видиш радостта по лицата на играчите и, разбира се, на целия стадион... Това е безценно.“

Макелхени добави: „Трудно е да се опише с думи. Всъщност мисля, че загубих съзнание.

„Не си спомням никой да е тичал по терена. Не си спомням да са били на терена, така че да бях в несвяст.

„Много от това, което чувстваме, не е свързано толкова с победата ни, с клуба, а с града – ти носиш емоции на толкова много хора в този град и това означава толкова много за тях.

„Петнадесет години те прекараха извън Футболната лига. Те приключват сега. Всичко това идва като цунами и мисля, че ще отнеме време, за да го осъзнаем.

„И двамата с Роб бяхме прави и гледахме, и двамата имахме сълзи в очите и не знаехме как да изразим това, което чувстваме.“

Докато феновете празнуваха, звездата Мълин, който вкара два гола през второто полувреме, си направи селфи с някои от феновете, които нахлуха на терена след края на мача.

Мениджърът Фил Паркинсън беше разпяващ на скандирането "Вървим нагоре" от трибуните. Той описа като "15 години болка" отсъствието на Рексъм от АФЛ.

Рейнолдс, Макелхени и Пол Ръд - заснети да пият в местни кръчми с фенове преди решаващия мач - се присъединиха към празненствата.

Феновете притичаха на терена с червени факли след финалния съдийски сигнал, което забави връчването на шампионския трофей.

Когато най-после то се състоя, играчите на Рексъм пръскаха шампанско наоколо, докато песента на "Куийн" "Ние сме шампионите" ехтеше от озвучителната уредба на стадиона.

Чувството е невероятно, каза Паркинсон. „Емоциите са толкова големи след това, през което премина клубът в последните 15 години. Толкова съм горд от представянето ни и от феновете.“

През 2021 г. Пол Мълин предпочете да играе в Националната лига вместо в Лига 1. Той дойде в Рексъм от Кеймбридж Юнайтед, вкара гола, който най-накрая подпечата завръщането във Футболната лига.

Двете му попадения бяха добавени към изравнителния гол на Елиът Лий през първото полувреме, след като Лий Ндлову изведе гостите напред след само 43 секунди игра.

28-годишният нападател сподели следното: „Въодушевени сме. Горд съм с момчетата, защото успяхме да се ​​справим с напрежението.

„Трябваше да се докажем и пред хората, които си мислят, че с най-големия бюджет се печели лесно. Не е така.“

Завръщането на Рексъм дойде след дълги 15 години. Те отпаднаха от АФЛ след поражение с 0:2 в Херефорд на 22 април 2008 г.

След изпадането от Лига 2 клубът претърпя разочарование в плейофите пет пъти. Беше и на ръба на фалита.

Но след като звездата от "Дедпуул" Рейнолдс и създателят на "Винаги е слънчево във Филаделфия" Макелхени поеха управлението в началото на 2021 г., клубът се трансформира.

След премиерата на документалния филм на Дисни+ "Добре дошли в Рексъм", интересът към клуба нарасна в световен мащаб и съвпадна с епичната надпревара за титлата в Националната лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация