Наполи поиска мачът със Салернитана да бъде отложен с един ден

23:16
Наполи поиска мачът със Салернитана да бъде отложен с един ден

От Наполи подадоха молба за отлагане с ден на идния двубой на тима от Серия “А” срещу Салернитана. По програма тимът на Лучано Спалети посреща въпросния съперник в събота (29 април) от 16:00 часа. Ден по-късно - в неделя от 13:30 часа, е двубоят между Интер и Лацио. Ако Наполи спечели своя мач, а “нерадзурите” не загубят от римляните, то неаполитанците ще са шампиони.

По тази причина лидерът в Калчото иска двата двубоя да се изиграят по едно и също време, за да могат тифозите на Наполи да празнуват още на стадион “Диего Марадона”, ако се стигне до положителната за тях развръзка.

Официално молбата за промяна в програмата е подадена от кметството на Неапол към Италианския олимпийски комитет с довода, че така могат да бъдат предотвратени потенциални неприятности, породени от възможен хаос в града през целия уикенд.

Очаква се из самия Неапол да има поне шест зони, на които фенове да гледат мачовете на огромни екрани. Това ще е третата титла на Наполи и първа от 33 години насам. Предишните две (1987, 1990 г.) са от времето на Диего Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация