Дортмунд набеляза халф на Челси за заместник на Белингам

07:53
Дортмунд набеляза халф на Челси за заместник на Белингам

Борусия (Дортмунд) следи отблизо ситуацията с халфа на Челси Конър Галахър. 23-годишният футболист не играе редовно този сезон и бъдещето му на "Стамфорд Бридж" е доста несигурно. Затова вестфалци се готови да се възползват о тситуацията и да го вземат в редиците си, пише "Скай Спортс".


На "Сигнал Идуна Парк" ще трябва да намерят заместник на звездата си Джуд Белингам, който почти сигурно ще бъде продаден през лятото. Затова в клуба са се насочили към Галахър, който би бил доста добра опция.


В Борусия от доста време имат интерес към този играч, като преди време бяха отправили запитване за него, но бързо бяха отказани, след като Челси му постави цена от 50 милиона евро. В момента обаче лондончани може да се съгласят да го пуснат и за доста по-ниска сума, имайки предвид, че той не е твърд титуляр, а и клубът има нужда да балансира бюджета след големите харчове в последните два трансферни прозореца.


От началото на сезона Галахър е записал 28 мача в Премиър лийг, но само в 12 от тях е бил титуляр. Той има 2 гола и 1 асистенция на сметката си за "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация