Възстановяването на Неймар върви по план

18:12
Възстановяването на Неймар върви по план

От Пари Сен Жермен предоставиха информация как протича възстановяването на голямата си звезда Неймар.

Бразилецът претърпя операция миналия месец, след като получи травма на глезена по време на победата с 4:3 над Лил в Лига 1. Впоследствие стана ясно, че Неймар ще отсъства до края на сезона.

"Неймар се завърна в тренировъчния център, като членовете на медицинския щаб на Пари Сен Жермен и хирурзите, които го оперираха, пристъпиха към премахване на предпазната му обувка. След като получи положителни резултати от своите тестове, играчът вече ще може да продължи своята рехабилитационна програма в Париж", се казва в официалното изявление на клуба.

Бразилският футболист се наслаждаваше на най-успешния си сезон за ПСЖ от кампанията 2018/2019 насам, като има 18 гола и 17 асистенции във всички турнири.

Междувременно, от ПСЖ публикуваха и снимки с бившия футболист на клуба Дейвид Бекъм.  Бившият английски национал е посетил тренировъчния център на френския клуб, като позира усмихнат със звездите на тима Лео Меси, Килиан Мбапе и Серхио Рамос, както и с всички останали играчи.

Бекъм игра в ПСЖ през 2013 година, като това бе последният му клуб преди да се откаже от футбола. Toй записа 14 мача за парижани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация