Наполи - Салернитана с нова дата и час

22:44
Наполи - Салернитана с нова дата и час

От Серия "А" официално обявиха новите дата и час на мача между Наполи и Салернитана от предстоящия 32-ри кръг на италианския елит.

Първоначално двубоят трябваше да се проведе тази събота от 16 часа. От клуба обаче подадоха молба с желанието срещата да бъде преместена за неделя със същия начален час - 16:00. Причината е, че в същия ден от 13:30 часа ще се изиграе Интер - Лацио. По този начин ако римляните не успеят да спечелят този мач, а “партенопеите” очаквано победят Салернитана, то играчите и феновете на Наполи ще могат да празнуват третата титла на Италия в клубната история още същия следобед на “Диего Армандо Марадона”.

В крайна сметка молбата на неаполитанците беше уважена от Серия "А" и така двубоят им наистина ще се проведе в неделя от 16 часа. Тази промяна обаче доведе до преместването на още два мача. Срещата Удинезе - Наполи от междинния 33-ти кръг е отложена от вторник, 2 май, за четвъртък, 4 май. Също така двубоят Удинезе - Сампдория няма да се изиграе в неделя, 7 май, а в понеделник, 8 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация