Цвети Стоянова отново се размина със смъртта

18:02
Цвети Стоянова отново се размина със смъртта

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и носителката на титлата Miss Top of the World и понастоящем журналистка Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София.

Инцидентът е станал в петък вечер, 28 април на оживено кръстовище в столицата, а за него разказа журналистката. Двете със Стоянова пътували към Студентски град след концерт на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" в "Мусагеница".

Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в "Пирогов".

"Карахме бавно, дори се шегувахме, че по "Цариградско" се движехме с 40 км/час. На кръстовището при "Г. М. Димитров" и "Драган Цанков" минахме на зелен светофар, но в този миг видях, че срещу нас идва кола, която преминава на червен светофар. Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета", разказа Методиева, в ефира на предаването „На кафе” по Нова телевизия.

"Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми...", добави журналистката.

"Цвети беше откарана в "Пирогов", вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница", добави Методиева, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова многократно е споделяла, че живее втори живот след инцидента, след който оцеля по чудо. Красавицата беше на косъм от смъртта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация