ЦСКА взе плеймейкър и нападател

15:26
ЦСКА взе плеймейкър и нападател
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов, представи официално новото попълнение на тима Здравко Лазаров. Нападателят на българския национален отбор ще играе за шампионите с червената фланелката с номер 11, съобщава официалният сайт на "червените".

"Радвам се, че преминах в ЦСКА. Имах проблеми с предишния си отбор Шинник и именно в разгара на тези проблеми, от ЦСКА ми се обадиха и излязоха с реална оферта към мен. Върнах си самочувствието и вече съм тук", заяви Здравко Лазаров.

"Никога няма да забравя дебюта си с "армейската" фланелка пред 13 години срещу Ботев Пловдив. Победихме с 3:0, а изживяването бе невероятно. Ще се опитам да се отблагодаря по най-добрия начин на хората от ЦСКА, които повярваха в мен. Имах оферти от още няколко клуба от България. Разполагаме с един добър отбор, който има реални шансове да стане шампион през и през този сезон", каза нападателят.

Междувременно Александър Томов обяви, че треньорското ръководство на ЦСКА е одобрило португалския плеймейкър Фелипе да Коща и ще подпише договор с него. Остава само 24-годишният футболист да уточни личните си условия с клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация