Анчелоти: Загубите винаги са неприятни, но...

08:22
Анчелоти: Загубите винаги са неприятни, но...

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира загубата на отбора си от Реал Сосиедад с 0:2 в гостуването от 33-ия кръг на Ла Лига. Той призна, че играчите му са били разсеяни заради предстоящите мачове от особено голямо значение срещу Осасуна във финала за Купата на Краля на 6 май (събота) и срещу Манчестър Сити в 1/2-финалите на Шампионската лига на 9 май (вторник).


„Първото полувреме играхме добре, но след това се отпуснахме и всичко се обърка, нещата се усложниха. Сега идва много важен момент за нас. Трябва да избегнем грешките, които допускахме напоследък и трябва да се подобрим в следващите два мача. Вярно е, че играчите имат предвид предстоящите мачове срещу Осасуна и Сити. Когато губиш, винаги е неприятно, но трябва да гледаме напред. Финалът за Купата на Испания е близо и искаме да я спечелим. А след това идва и Шампионска лига”, каза Анчелоти, цитиран от испанския вестник “Марка”.


Наставникът на “белия балет” сподели още и визията си как точно отборът ще се върне на победния път.


“Мисля, че днес можехме да играем много по-ефективно. Ще поправим това в следващите мачове. Днес играхме твърде често чрез Куртоа. Искам да кажа на феновете, че важните играчи ще се върнат в отбора съвсем скоро и няма да спрем да се борим за трофеи“, каза още Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация